nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

2 mei 2017

Feestelijke start vaarseizoen voetveren

Op vrijdag 28 april aanstaande gaan de fiets- en voetveren van Uit®waarde weer volgens schema (zomerdienst) in de vaart. We gaan het vaarseizoen op feestelijke wijze openen op vrijdag 28 april 2017 bij het veer Rhenen-Lienden. Vertegenwoordigers van de oevergemeenten, sponsoren en vrijwillige schippers en kaartverkopers zullen de eerste overtocht maken op dit voetveer, dat vaart over de Neder-Rijn.
Meer informatie over de vaardagen en -tijden zie www.uiterwaarde.nl of volg ons via facebook (Uiterwaarde) of twitter (voetveren).
We gaan het vaarseizoen op feestelijke wijze openen op vrijdag 28 april 2017 bij het veer Rhenen-Lienden. Vertegenwoordigers van de oevergemeenten, sponsoren en vrijwillige schippers en kaartverkopers zullen de eerste overtocht maken op dit voetveer, dat vaart over de Neder-Rijn.
Meer informatie over de vaardagen en -tijden zie www.uiterwaarde.nl of volg ons via facebook (Uiterwaarde) of twitter (voetveren

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Voor onze pontjes zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, schippers met groot vaarbewijs en/of Rijnpatent voor de Waalveren of met klein vaarbewijs voor een van de andere pontjes. Lijkt het u wat? Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app