nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

2 mei 2017

Ondertekening sponsorcontract Rhenen-Lienden

Rhenen – Uit®waarde ondertekende vandaag, in aanwezigheid van burgemeester Van der Pas van de gemeente Rhenen en wethouder Klein van de gemeente Buren, het sponsorcontract met Moeke Rhenen voor het fiets- en voetveer Rhenen-Lienden.
De gemeenten Rhenen en Buren stellen de maatschappelijke betrokkenheid van ondernemers uit de gemeenten die zich verbinden aan de pont bijzonder op prijs.
 
Mevrouw Jenneke Groeneveld, mede eigenaar van Moeke Rhenen, is voor de komende twee seizoenen verbonden als nieuwe sponsor aan dit succesvolle fiets- en voetveer. 
 
Aanleiding hiervoor is dat mw. Groeneveld de sector recreatie en toerisme erg belangrijk vindt en dus ook het voetveer een warm hart toedraagt. Bovendien ligt het restaurant precies tegenover de aanlegplaats van de pont. De vele fietsers en wandelaars kunnen bij Moeke heerlijk genieten van een kop koffie of een heerlijke maaltijd.   
 
Voor informatie en/of eventuele stremmingen kijk op uiterwaarde.nl en moekerhenen.nl

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Voor onze pontjes zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, schippers met groot vaarbewijs en/of Rijnpatent voor de Waalveren of met klein vaarbewijs voor een van de andere pontjes. Lijkt het u wat? Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app