nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

30 jun 2017

Sponsorcontract Herkenrath

SPONSORCONTRACT HERCKENRATH MAAS- EN WAALSE VOETVEREN

Horssen– Vandaag ondertekenden Robby Herckenrath van Herckenrath Fietsplaza te Horssen en Alex Kwakernaak, directeur van Uiterwaarde, het sponsorcontract voor de fiets- en voetveren over de Waal en de Maas. Herckenrath verlengt daarmede haar sponsorcontract voor maar liefst 6 pontjes in het Land van Maas en Waal.

 

Naast een financiële bijdrage draagt Herckenrath ook zorg voor de voorraad fietsonderdelen en materieel aan boord van de voetveren en draagt daarmee de veren een warm hart toe.

Na 35 jaar actief te zijn in de branche vond Herckenrath het tijd om een geheel eigen fiets te ontwikkelen. Door de stijging van het gebruik van de E-bikes is besloten een E-bike, genaamd Lugano Elo de Luxe op de markt te brengen. De Lugano Elo de Luxe is uitgevoerd met een fluisterstille Bafang middenmotor en een accu van 468 watt. De eerste E-bike fiets in Nederland met vijf jaar garantie. Kijk voor meer informatie op www.lugano-fietsen.nl

Voor nadere informatie kijk op www.uiterwaarde.nl

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Voor onze pontjes zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, schippers met groot vaarbewijs en/of Rijnpatent voor de Waalveren of met klein vaarbewijs voor een van de andere pontjes. Lijkt het u wat? Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app