Uit®waarde heeft op woensdag 2 juli 2008 de winnaars bekend gemaakt van de ballonnenwedstrijd die door Uit®waarde georganiseerd was.

Bij de officiële presentatie van de naam Uit®waarde op 22 mei jl. zijn door gedeputeerde mevrouw M.H.H. van Haaren 1.000 ballonnen opgelaten in de tuin van het kantoor van uit®waarde. De leerlingen van Basisschool de Daverhof uit Kerk-Avezaath hadden deze ballonnen voorzien van hun naamkaartje.

Door de directeur van Uit®waarde, de heer A.J. Kwakernaak, werden de prijswinnaars beloond met een cadeaubon van een speelgoedwinkel. De prijswinnaars zijn: Annebel Weijgers (7 jaar) en Casper van Leipsig (9 jaar). Beide ballonnen waren in Zevenhoven geland. Voor de andere kinderen die geen prijs hadden was er een lekker ijsje.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact