Honderden kevers streken in het weekend van 15-17 augustus neer op evenementterrein De Maaslanden aan De Gouden Ham in Appeltern. Het jaarlijkse treffen van Volkswagen Kever fans is na 14 jaar van een andere locatie naar De Gouden Ham verplaatst.

Keverclub Maaslanden Uiterwaarde

Op vrijdag 15 augustus vanaf 13:00 uur gingen de poorten van De Maaslanden open en kon het 15 jarig bestaan van KCN gevierd gaan worden. Mede dankzij het mooie weer en de leuke entourage was het een zeer geslaagd evenement waar voor eenieder van jong tot oud iets leuks te beleven was.

Zo waren er naast diverse kinderactiviteiten de onderdelen:
-occasionshow
-onderdelenmarkt
-rondrit
-concours en
-heuse feestavonden op vrijdag en zaterdag.

Keverclub Maaslanden Uiterwaarde

Verder was er een behendigheidstreffen, Baja-hill, met drie heuvels op het terrein. Geen wedstrijd, maar wel leuk om je Baja echt eens te showen. Dit was een zeer goede gelegenheid om ‘m eens tussen al zijn soortgenoten te zetten, in een “line-up” en op een heuvel!

Ook de bekende Buggy’s kregen een “eigen” heuvel. Al met al krijg je zo een leuke aanblik over het feestterrein met alle soorten luchtgekoelde VW’S bij elkaar.

Keverclub Maaslanden Uiterwaarde

Er zijn vele foto’s gemaakt door fotograaf Wim de Bruijne. Voor een impressie van deze foto’s druk hier.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact