Er zijn veel kansen voor de vrijetijdseconomie in Rivierenland, maar kansen moeten wel gegrepen worden! Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland, Kamer van Koophandel Midden-Nederland, NORT Gelderland, StER en Uit®waarde organiseren samen het inspirerende Regiocongres Vrijetijdseconomie Rivierenland.

Dit regiocongres is speciaal bestemd voor ondernemers, bestuurders en ambtenaren uit de vrijetijdssector van Rivierenland en vindt plaats op donderdag 4 december 2008 van 14.00 tot 18.00 uur in Schouwburg Agnietenhof in Tiel.

De portefeuillehouders van elf gemeenten in Rivierenland, StER en RBT Rivierenland constateerden drie jaar geleden dat de toeristisch-recreatieve visie was verouderd. In 2006 is een actieplan opgesteld met als doel het bevorderen van de economische groei binnen de vrijetijdssector in Rivierenland. De acties lopen tot en met 2011 en nu, op de helft van de looptijd, is het tijd om de balans op te maken. Welke successen zijn er tot nu toe behaald en welke mogelijkheden kunnen nog worden benut?

Onder leiding van presentator Roelof Hemmen, anchorman van het RTL Nieuws, zullen verschillende sprekers ingaan op de mogelijkheden binnen de vrijetijdssector aan de hand van de thema’s ‘Webmarketing 2.0’, ‘Imago’ en ‘Rendement uit de vrijetijdseconomie’. Bekende namen uit het werkveld zullen hun ervaringen en kennis delen. Uiteraard zal het congres niet alleen bestaan uit luistermomenten; er zal volop sprake zijn van interactie tussen spreker en publiek. Daarnaast is er ook voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Het Regiocongres is een must voor vooruitstrevende ondernemers, bestuurders en ambtenaren uit de vrijetijdssector van Rivierenland!

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact