Wandelen langs de Prins Bernardsluizen, de landgoederen Soelen en Thedingsweert en door de uiterwaarden in Wetland Passewaaij. Dit kan in de 20 kilometer lange wandelroute ‘Rondje Tiel’.

Het initiatief voor deze wandelroute route kwam van de heer Bunk, inwoner van Tiel. Hij diende zijn plan in voor de Tielse Methode. Hij is van mening dat door een sportieve wandelroute iedereen, Tielenaren en wandelaars uit het hele land, kan genieten van de mooie omgeving rond de stad.

De afgelopen twee jaar hebben al veel wandelaars de route gelopen. Vindt u het ook leuk om te wandelen en te genieten van de omgeving? Bij de Zaak van de Stad, het museum en restaurant Buitensporig in Tiel liggen sinds enkele dagen folders klaar met de routebeschrijving.

Veel plezier!

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact