Op 31 mei, Eerste Pinksterdag, wordt weer de Dag van het Park georganiseerd in Park Lingezegen. Het thema van dit nationale evenement van de ANWB is: ‘Spring in het Park!’.

Het belooft weer een mooie dag te worden met veel activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Diverse ondernemers en organisaties in het park nemen deel aan dit evenement door bijvoorbeeld hun bedrijf open te stellen voor publiek of een workshop te organiseren.

Daarnaast zijn bezoekers welkom op het terrein van de Rijkerswoerdse Plassen waar ook genoeg te beleven is voor jong en oud. Uit®waarde plaatst hier een Eurobungy, geschikt voor kinderen (vanaf 15 kilo) tot volwassenen (85 kilo).

Houdt de agenda op www.parklingezegen.nl en de huis-aan-huiskranten in de gaten voor de laatste berichten over het programma!

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact