Uit®waarde heeft op 2 juli 2009 feestelijk het 4e traject van de bewegwijzerde struinroute langs de Waal tussen Waardenburg, Fort Vuren, Slot Loevestein en Zaltbommel in gebruik genomen.

Burgemeester mevrouw L.A.G.M. de Zeeuw van Neerijnen en wethouder W. Romp van Zaltbommel hebben nabij Huis te Brakel de struinroute officieel geopend. Het bewegwijzerde traject is ± 42 km lang en is het laatste deel aan de westzijde van de Waal.

Met het laatste 5e traject van Druten-Beuningen en Slijk-Ewijk-Dodewaard zal in 2010 worden gestart. Het totaal aantal kilometers dat dan gestruind kan worden langs de gehele Waal bedraagt dan ruim 130 km. Tegelijkertijd met de aanleg van dat laatste tracé wordt er een marketingcampagne opgestart.

Opening Struinroute Waal Uiterwaarde 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact