De fiets- en voetveren in het Rivierengebied hebben in 2009 alle records gebroken!

De pontjes zijn het visitekaartje van uit®waarde en voor de recreanten en toeristen een prettige onderbreking van de tocht. Inmiddels heeft uit®waarde 6 pontjes in de vaart waarvan 2 over de Maas, 2 over de Waal en 2 over de Linge. Deze pontjes hebben tezamen maar liefst bijna 60.000 betalende mensen overgezet!!

Ten opzichte van het topjaar 2008 is dit een stijging van maar liefst ruim 30%. Redenen van de stijging zijn o.a. het fraaie fiets- en wandelweer tijdens de afgelopen zomer en vooral ook de introductie van het Fietsroutenetwerk Rivierenland. Ook de opening van de struinroute tussen Zaltbommel en Slot Loevestein heeft extra wandelaars naar ons gebied getrokken.

Het succes is vooral te danken aan de inzet van onze vrijwillige schippers en kaartverkopers die ook dit jaar met veel plezier de vele fietsers en wandelaars veilig naar de overkant hebben gebracht. 

Overzicht aantallen fiets- en voetveren 2009: klik hier.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact