De fiets- en voetveren in het Rivierengebied hebben in 2010 een prima seizoen gedraaid. De pontjes zijn het visitekaartje van uit®waarde en voor de recreanten en toeristen een prettige onderbreking van de fiets- of wandeltocht.

Inmiddels heeft uit®waarde 7 pontjes in de vaart waarvan 2 over de Maas, 2 over de Waal, 2 over de Linge en 1 over de Lek. Deze pontjes hebben tezamen in 2010 maar liefst bijna 51.000 betalende mensen overgezet!
Opmerkelijk is dat de Liniepont die vanaf 1 juli in de vaart is gegaan en alleen op de vrijdag, zaterdag en zondag vaart nu al ruim 2.600 passagiers heeft overgezet. Deze veerverbinding vaart nu tussen Fort Honswijk en Fort Everdingen. In 2011 zal deze veerverbinding ook Werk aan ’t Spoel in Culemborg aandoen. 
 
Het succes is vooral te danken aan de inzet van onze vrijwillige schippers en kaartverkopers die ook dit jaar met veel plezier de vele fietsers en wandelaars veilig naar de overkant hebben gebracht.
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact