Op zaterdag 21 mei 2011 vindt de officiële feestelijke opening plaats in de gemeente Neder-Betuwe van een drietal nieuwe wandelroutes: Ochten, Eldik en Pottum. Gestart wordt om 11.00 uur op de Molendam te Ochten onder begeleiding van een ganzenfanfare.

Op verzoek van de taakgroep “Groen” van de dorpstafel Ochten zijn door uit®waarde drie wandelroutes uitgezet en bewegwijzerd. Met medewerking van de gemeente Neder-Betuwe en de historisch Kring Kesteren & Omgeving zijn de wandelroutes tot stand gebracht langs het karakteristieke landschap van de Betuwe.
 
De lengte van de routes varieert van 4 tot 7,5 km. De rondjes zijn onafhankelijk van elkaar te wandelen maar kunnen ook gecombineerd worden. De vergezichten over de Waal en de historische elementen in het landschap, zoals Linie Ochten-de Spees, maken de wandelroutes de moeite waard.  Langs de routes is voldoende horeca aanwezig.
 
Mocht er bordjes verdwenen zijn dan kan dit gemeld per mail bij ochten@dorpstafel.nl of via de website www.uiterwaarde.nl
 
Klik hier voor de folder met de drie wandelroutes.
 
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact