Op 24 juni zal de nieuwe veerverbinding Beuningen-Slijk-Ewijk officieel en feestelijk worden geopend. Het voetveer heeft inmiddels één weekend met succes gevaren maar vervolgens bleek het door de lage waterstand in de Waal niet meer mogelijk aan de oevers aan te leggen. Afgelopen weekend was het veer daarom gestremd.

Ruim 50 jaar nadat het oude veer voor de laatste keer op en neer voer tussen Beuningen en Slijk-Ewijk is deze veerverbinding dus in ere hersteld. Dit initiatief van de oevergemeenten Beuningen en Overbetuwe wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Stadsregio Arnhem Nijmegen, de Provincie Gelderland en de betrokkenheid van de Harten4groep. Het voetveer is geschikt voor 40 personen en zal (onder voorbehoud) vanaf 25 juni t/m 4 september dagelijks gaan varen. Het vaarseizoen wordt afgesloten met de weekeinden in september. Er wordt gevaren van 10.00 tot 18.00 uur.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact