Op zondag 10 juli 2011 zal op het dagrecreatiegebied De Meent in Beusichem de“super waterglijbaan” met een lengte van circa 80 meter worden opgebouwd. De vrijwillige brandweer Beusichem, die op deze dag haar familiedag heeft, en Uit®waarde garanderen dan van ± 14.00 tot 16.00 uur veel waterplezier.

Vanaf deze dag wordt ook ons nieuwe speeltoestel in gebruik genomen. Op dit reuze speeltoestel, met een speellengte van 26 meter, kunnen 42 kinderen gelijktijdig spelen. Enkele weken geleden zijn een zestal buiten-fitness apparaten geplaatst waarop 12 personen gelijktijdig hun spieren kunnen trainen. Deze recreatieve sport- en spelelementen zijn mogelijk gemaakt dankzij subsidies van de provincie Gelderland. Recreatiegebied De Meent biedt nu naast zwemplezier op de zonnig dagen ook jaarrond speel- en sportvertier.  
 
Van al de voorzieningen kan gratis gebruik worden gemaakt. Zij bevinden zich op het recreatiegebied De Meent, Klassenburgerstraat 5A te Beusichem.
 
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact