Na de officiële opening van het fiets- en voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk in juni 2011 vindt er nu op zondag 14 augustus een publieksdag plaats rondom het nieuwe voetveer.

Uit®waarde heeft speciaal voor deze dag een fietsroute van ± 40 km uitgezet waarbij gebruik wordt gemaakt van de voetveren Beuningen-Slijk-Ewijk en Druten-Dodewaard. De 2e persoon wordt deze dag gratis overgezet bij deze voetveren. De fietsroute Rondje uit®waarde is verkrijgbaar bij beide fiets- en voetveren.

In Slijk-Ewijk vinden er deze dag verschillende zomerse festiviteiten plaats. Namens de ondernemers uit Beuningen worden er coupons met aanbiedingen ter beschikking gesteld. Deze zijn verkrijgbaar op het voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk. Restaurant De Croonprins stelt een pontjesmenu samen.

Klik  hier voor de fietsroute met informatie.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact