In het kader van Gezond Bewegen is het nu mogelijk om lekker actief bezig te zijn op de recreatiegebieden van Uit®waarde.

Vorig seizoen werden al op de recreatiegebieden Eiland van Maurik (Maurik), de Meent (Beusichem) en de Gouden Ham/Maaslanden (Appeltern) buitenfitness toestellen geplaatst. Het promoten van het Buiten Sporten past prima binnen het beleid van uit®waarde. Door het succes is besloten om ook op de recreatiegebieden Strandpark Slijk-Ewijk (Slijk-Ewijk) en de Rijkerswoerdse Plassen (Elst) een 6-tal buitenfitnesstoestellen te plaatsen. Ieder toestel heeft 2 trainingsonderdelen die gezamenlijk alle spiergroepen behandelen. Het gebruik van de toestellen op de terreinen is gratis. Als u met de auto komt betaalt u parkeergeld.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact