Met ingang van 1 januari 2013 heeft uit®waarde het dagrecreatieve beheer van het recreatiegebied De Beldert te Zoelen overgedragen aan de Holland Evenementen Groep. Reden hiervan is het vergroten van de levendigheid op het recreatiegebied.

Allerlei nieuwe dagrecreatieve voorzieningen zoals een klimtoren, kinderactiviteiten, ropeparcours, BBQ-dek zullen worden gerealiseerd. De voorzieningen worden zowel aan de eigen klanten van het in- en outdoorevenementenbedrijf als de dagrecreanten aangeboden.

Het parkeergeld wordt afgeschaft en er zal gewerkt worden met een entreeprijs. Recreanten kunnen nog steeds gratis terecht op de andere gebieden van uit®waarde zoals De Meent (Beusichem) of Het Eiland van Maurik (Maurik). Alleen als u met de auto komt wordt er parkeergeld geheven.

Informatie: www.hollandevenementengroep.nl

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact