Het fiets- en voetveer Rhenen-Lienden is 28 juni jl. officieel geopend. Vanaf 29 juni vaart het pontje tussen Rhenen en Lienden van 10.00 tot 18.00 uur. Mede namens de gemeenten Rhenen en Buren is er een prijsvraag uitgeschreven. Doe mee aan deze prijsvraag en bedenk een leuke en toepasselijke naam voor dit voetveer. Insturen kan tot 15 juli 2012.

Een deskundige jury bestaande uit de burgemeesters van de gemeente Rhenen en Buren en de directeur van uit®waarde zullen uit de inzendingen een geschikte naam voor het voetveer vaststellen. De winnaar wordt uitgenodigd voor de onthulling van deze naam op de pont. U wint 2 overnachtingen voor 2 personen; één in de gemeente Rhenen en één in de gemeente Buren.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact