Op donderdag 5 juni 2014 vindt de officiële ingebruikname plaats van het Opwaarderen van het Fietsroutenetwerk Rivierenland en het Fietsers Welkom in Boven-Leeuwen.

Het opwaarderen van het fietsroutenetwerk is gebaseerd op onze en de gemeentelijke ervaringen in de afgelopen jaren en past binnen de Toeristische Visie Regio Rivierenland 2012-2015. Onderdeel van deze opwaardering is tevens het stimuleren van Fietsers Welkom – Landelijk kwaliteitslabel voor fietsvriendelijke horeca en logies.
Dankzij een stimuleringsbijdrage uit het regionale project hebben er maar liefst 45 bedrijven zich aangemeld voor dit onderdeel en hebben hun bijbehorend gevelbord inmiddels ontvangen.

Inmiddels is het fietsseizoen 2014 van start gegaan. Voor veel ondernemers zijn fietsers een belangrijke doelgroep. Het fietsroutenetwerk Rivierenland bestaat inmiddels vijf jaar. Dit was voor de regio een prima moment om dit succesvolle netwerk een extra push te geven waardoor dit de komende jaren goed kan blijven functioneren.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact