Vanaf zaterdag 19 juli aanstaande gaat het fiets- en voetveer Pontje Ham, dat vaart in het recreatiegebied De Gouden Ham, tussen de Loswal in Maasbommel en het Langeland dagelijks varen. De vaartijden zijn van 10.00 – 18.00 uur. 

Gestart wordt met het dagelijks varen op 19 juli tot en met 24 augustus. Het seizoen wordt afgesloten met het laatste weekeinde in augustus en de eerste twee weekenden in september. Laatste vaardag dit seizoen is zondag 21 september.
Informatie en eventuele stremmingen over de pontjes staan op onze nieuwe website www.uiterwaarde onder pontjes. Voor het laatste nieuws volg ons via Twitter of kijk op Facebook (Uiterwaarde).

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact