Op donderdag 2 april 2015 om 14.00 uur zal tijdens de landelijke Themabijeenkomst “Beter op weg over water, veerdiensten van nu” bij Damen Shipyards in Gorinchem, de officiële lancering van de Uit®waarde Overzetveren app plaatsvinden.

 

Deze app heeft Uit®waarde ontwikkeld in samenwerking met de Veeon, Landelijk Verenplatform, Vereniging van de Voetveren, RiVeer en Stichting Maasveren.
In de Overzetveren app zijn alle grote en kleine van veren in Nederland opgenomen. Van autoveer tot trekpontje. Zowel voor de wandelaar en fietser als ook de automobilist is dit een bijzonder handige tool. Vanaf de eigen locatie kan gezocht of er een veer in de buurt is. Daarbij is aangegeven voor welk vervoermiddel dit veer geschikt is. Veerinformatie en stremmingen zijn doorgelinkt naar de websites van de betreffende veerexploitant. Kortom, een handzame app die zeker niet op uw mobiele apparaat mag ontbreken. Voor het optimaliseren van deze app zijn alle nieuwe gegevens over alle veren welkom.

Deze handige app is gratis voor iedereen te downloaden voor tablet of mobiele telefoon. De Overzetveren app is zowel te vinden in de App store als in Google Play.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact