Op vrijdag 1 mei 2015 start op de Liniepont in de Nieuwe Hollandse Waterlinie het vaarseizoen van de pontjes van Uit®waarde.

Voor deze speciale gelegenheid vaart de Liniepont vrijdag de hele dag. In de middag zullen vertegenwoordigers van de gemeenten Houten, Vianen en Culemborg en andere betrokkenen bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie de eerste vaart van het seizoen 2015 bijwonen. De Liniepont vaart vanaf Werk aan het Spoel – Fort Everdingen – Werk aan de Groeneweg vanaf 10.30 tot 17.30 uur. Kijk voor de vaardagen en –tijden voor dit seizoen op liniepont.nl

Op 5 mei vaart de Liniepont extra in verband met de festiviteiten bij Werk aan de Groeneweg.

 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact