Op vrijdag 1 mei 2015 start het vaarseizoen van de fiets- en voetveren van Uit®waarde op de Waal.

De pontjes Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden gaan varen volgens vaarschema. Begonnen wordt met het varen op de vrijdag – zaterdag en zondag. Vanaf 26 juni wordt er dagelijks gevaren tot en met de 1e week in september. Daarna sluiten we de maand september af met de uitgebreide weekeinden.

Vrijdag aanstaande om 10.00 uur zal met het veer Druten-Dodewaard een feestelijke overtocht voor de wethouders van de oevergemeenten Druten en Neder-Betuwe worden verzorgd. Hiermee wordt deze verbinding door de beide gemeenten geopend en is het vaarseizoen van start.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact