Op vrijdag 5 juni 2015 opent Nadine Broersen voor Uit®waarde de eerste gratis toegankelijke Outdoor Fitness Zone in Nederland. De opening vindt plaats om 11.30 uur op het recreatiegebied De Rijkerswoerdse Plassen in Elst. In de middag zal aan de aanwezige sporters een gratis drankje worden aangeboden.

Door een drastische wijziging van het consumentengedrag met betrekking tot de invulling van de vrije tijd is Uit®waarde begonnen haar terreinen minder weersafhankelijk te maken. Een van de nieuwe zaken waarop is ingezet is het aanbieden van sport en in het bijzonder het concept “Outdoor Fitness”. Op de Rijkerswoerdse Plassen is een op publiek toegankelijk buitenterrein een fitness zone van 500 m2  ingericht met crossfit-/bootcamp//fitnessachtige toestellen. De toestellen, afkomstig van leverancier Yalp, zijn geschikt voor sporters vanaf 16 jaar.

Nadere informatie is te vinden op onze website (recreatie – sport) en op onze Facebook-pagina (outdoorfitnesszone).

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact