Café het Centrum uit Dodewaard nieuwe sponsor van voetveer Druten-Dodewaard

Vandaag verwelkomde wethouder Herman Gerritsen een nieuwe sponsor van het voetveer Druten-Dodewaard: Arie van Maurik, eigenaar van Café het Centrum uit Dodewaard. Zij ondertekenden om 09.00 uur het sponsorcontract, in het bijzijn van Alex Kwakernaak, directeur van Uit®waarde in het gemeentehuis van Neder-Betuwe te Opheusden. Wethouder Herman Gerritsen: “Het voetveer Druten-Dodewaard draagt bij aan de goede ontsluiting van ons Rivierengebied en kan nog meer toeristen en recreanten aantrekken. Het landschap hier is prachtig en biedt struiners, wandelaars en fietsers een weids uitzicht over de Waal. Er kan weer volop genoten worden!“

Arie van Maurik van Café het Centrum uit Dodewaard zegde met de ondertekening een financiële bijdrage toe voor de komende drie jaar. Naast de gemeente is ook exploitant Uit®waarde (aanwezig in de persoon van directeur Alex Kwakernaak) zeer verheugd over deze nieuwe sponsor.

Café het Centrum te Dodewaard is de elfde lokale ondernemer die een bijdrage levert aan het voetveer. Het veer brengt al jaren voetgangers en fietsers over de Waal van en naar ons prachtige rivierengebied.

Het beheer en onderhoud van het veer kost veel geld en kan mede door de inzet en betrokkenheid van ondernemers voortbestaan. De drie aanwezigen gaven aan weer uit te kijken naar een succesvolle en recreatieve zomer!

Het vaarseizoen start op 29 april a.s. met de weekeinden (vrijdag, zaterdag en zondag). Vanaf 1 juli wordt er dagelijks gevaren t/m 4 september. Het vaarseizoen wordt afgesloten met de overige weekeinden in september (laatste vaardag 25 september). De exacte vaardagen staan op www.uiterwaarde.nl onder ‘pontjes’.

 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact