START TOERISTISCH VAARSEIZOEN MAASVEREN

Op vrijdag 29 april 2016 start het vaarseizoen van de fiets- en voetveren van Uit®waarde op de Maas. De pontjes Batenburg-Demen en Ravenstein-Niftrik gaan varen van 10.00 tot 18.00 uur volgens het vaarschema.

 

Begonnen wordt met het varen op de vrijdag – zaterdag en zondag. Vanaf 1 juli wordt er dagelijks gevaren tot met 4 september. Daarna wordt weer afgesloten met de uitgebreide weekeinden. Het Pontje Ham dat vaart in het recreatiegebied De Gouden Ham, tussen de Loswal in Maasbommel en het Langeland start op 5 mei met het varen volgens een eigen vaarschema. Dit pontje vaart voorlopige alleen de feestdagen en vrijdag – zaterdag en zondag. Laatste vaardag voor Pontje Ham is zondag 2 oktober tijdens de Dogs Fair 2016. Kijk voor alle vaardagen en –tijden op uiterwaarde.nl

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact