START TOERISTISCH VAARSEIZOEN NEDERRIJN/LEK VEREN

Op vrijdag 29 april 2016 start het vaarseizoen van de fiets- en voetveren van Uit®waarde op de Nederrijn en de Lek. De pontjes Rhenen-Lienden en het Renkumse Veer over de Nederrijn gaan varen van 10.00 tot 18.00 uur volgens het vaarschema.

 

Begonnen wordt met het varen op de vrijdag – zaterdag en zondag. Vanaf 1 juli wordt er dagelijks gevaren tot en met 4 september. Het seizoen wordt afgesloten met de uitgebreide weekenden. Laatste vaardag 25 september.

De Liniepont vaart van 10.00 tot 17.15 uur over de Lek tussen Werk aan het Spoel, Fort Everdingen en Werk aan de Groeneweg in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Liniepont vaart alleen de weekenden. Vanaf 1 juli wordt er dagelijks gevaren tot met 31 augustus. Het vaarseizoen van de Liniepont wordt afgesloten met de weekenden in september. Laatste vaardag is zondag 25 september. Kijk voor alle vaardagen en –tijden op uiterwaarde.nl

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact