Ravenstein – Wethouders Van der Schoot (gemeente Oss), Loermans (gemeente Wijchen) en directeur Kwakernaak (Uit®waarde) zette vandaag hun handtekening op de vernieuwde vijfjarige exploitatieovereenkomst voor het fiets- en voetveer Ravenstein-Niftrik. 

De succesvolle veerverbinding Ravenstein-Niftrik is niet meer weg te denken en gaat verder. Tot nu toe zijn er ruim 60.000 passagiers overgezet. Door de combinatie met het veer Batenburg-Demen kan er een prima Rondje Pontje worden gefietst. Het economisch toeristisch belang van deze veerverbinding en de betrokkenheid van de sponsoren zijn belangrijke aspecten.

Voor informatie en eventuele stremmingen kijk op uiterwaarde.nl of volg ons via FB (uiterwaarde) en twitter (#voetveren).

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact