Met dit bericht willen wij bij u de onrust en geruchten wegnemen die de laatste week ontstaan door het delen van oude nieuwsberichten op Facebook. 

Op Facebook circuleren meerdere berichten met betrekking tot de Ziekte van Weil bij Strandpark Slijk-Ewijk / Watergoed. Dit is gebaseerd op een krantenartikel van vorig jaar dat momenteel absoluut niet meer actueel of van toepassing is. Wij betreuren deze geruchtenstroom omdat het onrust geeft bij de recreanten die met dit mooie weer willen gaan zwemmen.

Het zwemwater wordt door de provincie tweewekelijks gecontroleerd en de uitslagen zijn allemaal goed. Ook zijn er geen ziektemeldingen binnengekomen bij de provincie Gelderland en de GGD. De actuele situatie met betrekking tot de zwemwaterkwaliteit is te vinden op de landelijke website zwemwater.nl.

 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact