DOGS FAIR – 2 OKTOBER GOUDEN HAM (STRAND MAASLANDEN)

Op zondag 2 oktober 2016 vindt de 3e editie van de Dogs Fair Maaslanden plaats. Uit®waarde organiseert samen met Riverside, Versvoer en Qimmiq Sportieve Honden trainingen op het recreatiegebied de Gouden Ham – Strand Maaslanden. 

Een gezellige dag van 10.00 tot 16.00 uur voor honden en hun baasjes. 
Naast de te houden workshops zijn er lezingen en demo’s om naar te kijken. 
Voor de neusgierige hondjes (en hun baasjes) worden er dit jaar workshops Detectie gegeven. De seniorhondjes kunnen hun hart ophalen bij onder andere Hoopers, Balans & Coördinatie of Treibball; de atleten kunnen steppen, frisbee-en of dansen. De sportieve baasjes & kids kunnen op de klimtoren. Bovendien zijn er twee struintochten in het programma opgenomen. Dit is een educatieve wandeling samen met de hond.

Nieuw! Dierenarts Froukje Seip is aanwezig om een lezing te geven over ‘Titeren’. Titeren is een bloedtest om de hoeveelheid antistoffen tegen een aantal ziektes te meten. Aan de hand van deze test kan er bepaald worden of het nodig is om je hond in te laten enten. De bekendheid rondom deze methodiek staat nog in de kinderschoenen en dierenartsen en honden-professionals willen hier graag meer aandacht voor. Naast de lezing is er dus ook de gelegenheid om deze test bij je hond ter plaatse te laten uitvoeren! Uniek!! ( lees meer op de website www.dogsfair-maaslanden.nl).

Het paviljoen is de hele dag geopend voor een gezellig kopje koffie of lunch. Buiten op het terras kunnen er poffertjes gegeten worden. Er is een kleine gezellige markt. Deze staat vol met leuke hebbedingen, lekkere hondensnacks, miniworkshops en je kan er met je hond op de foto.

Al met al, een dag om niet te missen! 
Toegang en parkeren is deze dag gratis. Workshoptickets kunnen gekocht worden vanaf 10.00 uur bij de informatiestand.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact