Rossum – Vandaag vond de ondertekening plaats in Hotel ***Restaurant De Gouden Molen. Directeur Alex Kwakernaak van Uit®waarde ondertekende in het bijzijn van wethouder Gerard van den Anker van de gemeente Maasdriel het sponsorcontract met De Gouden Molen in Rossum.

De gemeente Maasdriel stelt de maatschappelijke betrokkenheid van ondernemers uit de gemeente die zich verbinden aan de pont op prijs. De heer Edwin Cretier, eigenaar van De Gouden Molen, heeft zich voor de komende drie jaar verbonden als nieuwe sponsor voor het fiets- en voetveer Varik-Heerewaarden. Reden is dat Cretier zich betrokken voelt bij de Regio en het veer een warm hart toedraagt. Veel van zijn klanten en dan met name fietsers maken gebruik van het Fietsroutenetwerk en de Struinroutes langs de Waal, waarbij onderweg gebruik wordt gemaakt van een gezellige oversteek met de pont.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact