Slijk-Ewijk – Directeur Alex Kwakernaak van Uit®waarde ondertekende vandaag, in aanwezigheid van wethouder Wijnte Hol van de gemeente Overbetuwe, het sponsorcontract met het Dorpshuis in Slijk-Ewijk voor het fiets- en voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk.

De gemeente Overbetuwe stelt de maatschappelijke betrokkenheid van ondernemers uit de gemeente die zich verbinden aan de pont op prijs. De heer Michel Roodbeen, exploitant van het Dorpshuis Beatrix, is voor het komende seizoen verbonden als nieuwe sponsor aan het fiets- en voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk. De intentie is door Roodbeen wel uitgesproken dat dit met twee jaar verlengd kan gaan worden. Reden van de sponsoring is dat Roodbeen de toeristische recreatie erg belangrijk vindt en het voetveer een warm hart toedraagt. Bovendien exploiteert hij een foodtruck aan de Weerdsedam nabij het voetveer. In de directe nabijheid van het Dorpshuis ligt ook het Fietsroutenetwerk en de Struinroute langs de Waal. De vele fietsers en wandelaars kunnen bij het Dorpshuis genieten van een kopje koffie met wat lekkers erbij.

Voor informatie en/of eventuele stremmingen kijk op uiterwaarde.nl en dorpshuisbeatrix.nl.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact