Op vrijdag 28 april aanstaande gaan de fiets- en voetveren van Uit®waarde weer volgens schema (zomerdienst) in de vaart. We gaan het vaarseizoen op feestelijke wijze openen op vrijdag 28 april 2017 bij het veer Rhenen-Lienden. Vertegenwoordigers van de oevergemeenten, sponsoren en vrijwillige schippers en kaartverkopers zullen de eerste overtocht maken op dit voetveer, dat vaart over de Neder-Rijn.
Meer informatie over de vaardagen en -tijden zie www.uiterwaarde.nl of volg ons via facebook (Uiterwaarde) of twitter (voetveren).

We gaan het vaarseizoen op feestelijke wijze openen op vrijdag 28 april 2017 bij het veer Rhenen-Lienden. Vertegenwoordigers van de oevergemeenten, sponsoren en vrijwillige schippers en kaartverkopers zullen de eerste overtocht maken op dit voetveer, dat vaart over de Neder-Rijn.

Meer informatie over de vaardagen en -tijden zie www.uiterwaarde.nl of volg ons via facebook (Uiterwaarde) of twitter (voetveren
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact