Zennewijnen – Heden is nabij Camping Zennewijnen de laatste paal geslagen van het voorlopig afronden van het Wandelnetwerk Rivierenland door de dijkgraaf van het Waterschap Rivierenland, ir. R. Bleker samen met wethouder H. Driessen van de gemeente Tiel in het bijzijn van Alex Kwakernaak, directeur Uit®waarde.
 

Voor het zomerseizoen is het overgrote deel van het wandelnet klaar. Het plaatsen van de palen op de Waaldijk heeft vertraging opgelopen maar vandaag is de laatste paal op de Waaldijk geplaatst. 
In opdracht van de Regio Rivierenland heeft Uit®waarde een wandelkeuzenetwerk van ruim 1.000 kilometer gerealiseerd. 500 Km aan merkenpaden zoals de struinroutes, klompenpaden, LAW’s en Streekpaden en 500 km aan ommetjes tussen de 5 en 8 km.
Wandelen is steeds populairder aan het worden. Het aantal wandelaars dat overgezet wordt door de fiets- en voetveren stijgt aanzienlijk.
Voor meer info kijk op: www.wandeleninrivierenland.nl.
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact