Na een succesvolle start van het vaarseizoen wordt er vanaf vrijdag 16 juni 2017 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.
 

Uiterwaarde is erg blij met twee OV Wandelingen binnen het gebied, te weten Het Land van Ravenstein en Waterlinie Culemborg. Zij leveren de betrokken veertjes veel extra wandelaars op.
 
Onze pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Neder-Rijn (Rhenen-Lienden en Renkumse Veer), over de Lek (Liniepont) en over de Linge (Heukelum-Galgenwaard).
 
Volgens het vaarschema wordt er tot en met zondag 17 september dagelijks gevaren van 10.00 – 18.00 uur. Alleen de Liniepont vaart tot 17.15 uur. Daarna in principe alleen op de vrijdag – zaterdag en zondagen. De laatste vaardag van de toeristische voetveertjes is zondag 1 oktober.
 
Inmiddels is het mogelijk om contactloos te betalen op vier voetveren (Rhenen-Lienden, Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden). Dit zorgt voor een snellere doorstroom op drukke dagen.
 
Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB en Twitter.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact