Ravenstein – Uit®waarde ondertekende vandaag met de heren van Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein het sponsorcontract voor de fiets- en voetveren Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen.
 

De heren Wil van Haren en Wil Princen van Stadsbrouwerij Ravenstein stellen de maatschappelijke betrokkenheid en het stimuleren van het toerisme in het gebied bijzonder op prijs. Dit reden geweest om sponsor te worden van de Maaspontjes Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen.
De heren Van Haren en Princen zijn eigenaar van de brouwerij die gevestigd is in het bijgebouw van de hoogste stellingmolen van Brabant, De Nijverheid. Traditie en technologie komen hier samen: onder de moderne brouwinstallatie ligt een deel van de oude vestingwerken van de stad Ravenstein, stammend uit 1509. De brouwerij heeft als doel het ambachtelijk bierbrouwen weer terug te brengen in het stadje Ravenstein en hoopt daar ook de leefbaarheid en de levendigheid mee te vergroten.
Voor nadere informatie kijk op uiterwaarde.nl en stadsbrouwerijravenstein.nl
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact