SPONSORCONTRACT HERCKENRATH MAAS- EN WAALSE VOETVEREN

Horssen– Vandaag ondertekenden Robby Herckenrath van Herckenrath Fietsplaza te Horssen en Alex Kwakernaak, directeur van Uiterwaarde, het sponsorcontract voor de fiets- en voetveren over de Waal en de Maas. Herckenrath verlengt daarmede haar sponsorcontract voor maar liefst 6 pontjes in het Land van Maas en Waal.

 

Naast een financiële bijdrage draagt Herckenrath ook zorg voor de voorraad fietsonderdelen en materieel aan boord van de voetveren en draagt daarmee de veren een warm hart toe.

Na 35 jaar actief te zijn in de branche vond Herckenrath het tijd om een geheel eigen fiets te ontwikkelen. Door de stijging van het gebruik van de E-bikes is besloten een E-bike, genaamd Lugano Elo de Luxe op de markt te brengen. De Lugano Elo de Luxe is uitgevoerd met een fluisterstille Bafang middenmotor en een accu van 468 watt. De eerste E-bike fiets in Nederland met vijf jaar garantie. Kijk voor meer informatie op www.lugano-fietsen.nl

Voor nadere informatie kijk op www.uiterwaarde.nl

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact