VOORAANKONDIGING MAAS EN WAALSE OOGSTAGEN OP GOUDEN HAM

De organisatie van de Maas en Waalse Oogstdagen komt al goed op stoom. Dit inmiddels jaarlijks terugkerend evenement wordt op 12 en 13 augustus gehouden op het terrein van Riverside op de Maaslanden van het recreatiegebied De Gouden Ham te Appeltern.

Het wordt weer een feest rondom het spectaculaire NK Hooien, de Boerendriekamp, de streekmarkt, kinderboerderij en het landbouwplein met demonstraties van oude en nieuwe agrotechnieken. Deze beproefde elementen worden dit jaar aangevuld met spannende nieuwe activiteiten waar vooral de jongeren zich in kunnen uitleven. Het is mogelijk vanaf heden in te schrijven. Noteer alvast de data want dit gratis Maas en Waalse evenement is te leuk om te missen. Kijk voor meer informatie op www.oogstdagen.euof volg ons op FB.

 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact