FIETS- EN VOETVEREN BLIJVEN DAGELIJKS VAREN

Mede door de goede ervaringen van het vorige jaar is besloten dat de toeristische pontjes van Uit®waarde de hele maand september dagelijks zullen blijven varen. Dit betekent dus dat deze toeristische fiets- en voetveren acht dagen extra in de vaart zullen zijn. De laatste vaardag voor dit seizoen is zondag 1 oktober 2017.

 

Onze pontjes zijn te vinden op de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), de Neder-Rijn (Rhenen-Lienden en Renkumse Veer), de Lek (Liniepont) en op de Linge (Heukelum-Galgenwaard).

De vaartijden zijn van 10.00-18.00 uur; behalve de Liniepont die vaart tot 17.15 uur en het veer Heukelum-Galgenwaard tot 17.30 uur. De laatste afvaartijden staan vermeld op de informatieborden ter plaatse en op de website.

Dit seizoen is het mogelijk om op vier voetveren contactloos te pinnen, namelijk: Rhenen-Lienden, Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB en Twitter.

 
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact