Gemeente Neder-Betuwe en Uit®waarde verwelkomen SKOY uit Dodewaard als nieuwe sponsor van het fietsvoet-veer Dodewaard-Druten! 

Vanaf begin mei zal het veer weer in de vaart gaan en vele fietsers en wandelaars kunnen overzetten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers en de volgende Neder-Betuwse sponsoren: Assurantie Adviesbureau Prima voor Elkaar, Recreatiepark De Markplas, Herberg De Engel, Babypark Kesteren, Houdstermaatschappij Dekker BV, Verenigde Bedrijven de Beijer BV, Nationaal Fruitpark Ochten, Camping de Linie, Geurts Conservenfabriek BV, Café het Centrum, DPA Cauberg Huygen BV en SKOY. Wilt u ook (informatie over) sponsor worden van het veer? Neemt u dan contact op met Sandra Meullenbruck van de gemeente (smeullenbruck@nederbetuwe.nl of via telefoonnummer 14 0488 ). Of lijkt het u leuk om zelf aan het roer te staan? Neemt u dan contact op met Ellen van der Burg van Uitrwaarde (e.burg@uiterwaarde.nl of via telefoonnummer 0344-681644). 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact