Nu het voorjaar lonkt, is het bestuur van de Maas en Waalse Oogstdagen weer begonnen met het organiseren van het bekende zomerse evenement Maas en Waalse Oogstdagen. 

 

Dit jaar begroeten ze boeren, burgers, streekbewoners en toeristen graag op zaterdag 11 en zondag 12 augustus op Strand Maaslanden (Riverside) in het recreatiegebied Gouden Ham. Oude en bekende elementen zoals het N.K. hooien, streekmarkt, boeren driekamp, kinderboerderij en het landbouwplein zullen worden aangevuld met nieuwe bezienswaardigheden en activiteiten. Het complete programma is nog in wording en wordt een verrassing. Het wordt zeker weer een paar dagen gratis Maas en Waals spektakel en vermaak voor jong en oud. Noteer de dagen alvast en mis het niet.

Kijk op www.oogstdagen.eu voor meer informatie of volg ons op Facebook.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Anke van Bergen, oogstdagen@gmail.com.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact