Op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018 start het vaarseizoen 2018 voor het fiets- en voetveer Rhenen-Lienden. Deze pont vaart als enige die dag en aansluitend op zaterdag 28 en zondag 29 april. De andere voetveren gaan op 5 mei in de vaart.
 

e ponten varen ook dit jaar weer gedurende het Hemelvaarts- en het Pinksterweekend. In het voorseizoen wordt er, volgens schema, alleen de weekenden gevaren. Vanaf vrijdag 15 juni gaat ook dit het pontje dagelijks varen en doet dit tot en met half september. Het vaarseizoen wordt afgesloten met de laatste weekenden in de maand september. Laatste vaardag zondag 30 september 2018.

 

De vaartijden zijn van 10.00 – 18.00 uur.

 

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB en Twitter.

De ponten varen ook dit jaar weer gedurende het Hemelvaarts- en het Pinksterweekend. In het voorseizoen wordt er, volgens schema, alleen de weekenden gevaren. Vanaf vrijdag 15 juni gaat ook dit het pontje dagelijks varen en doet dit tot en met half september. Het vaarseizoen wordt afgesloten met de laatste weekenden in de maand september. Laatste vaardag zondag 30 september 2018.

De vaartijden zijn van 10.00 – 18.00 uur.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB en Twitter.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact