Op zaterdag 5 mei 2018 gaat het vaarseizoen van de fiets- en voetveren van Uit®waarde feestelijk van start. Op het pontje Ravenstein-Niftrik zal daarom om 10.00 uur feestelijk de scheepsbel worden geluid.

Vanaf aanstaande zaterdag zijn gedurende de weekenden (zaterdag en zondag) de pontjes Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard, Varik-Heerewaarden, Ravenstein-Niftrik, Batenburg-Demen, Pontje Ham, Renkumse Veer, Rhenen-Lienden en Liniepont in de vaart.

De vaartijden zijn zoals gebruikelijk van 10.00 – 18.00 uur. Vanaf 16 juni wordt er tot en met zondag 16 september dagelijks gevaren. Het seizoen 2018 wordt afgesloten met twee weekenden in de maand september. Laatste vaardag zondag 30 september.

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren wordt er extra gevaren. Kijk op uiterwaarde.nl voor het exacte vaarschema.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB (voetveer) en Twitter (voetveren).

Vanaf aanstaande zaterdag zijn gedurende de weekenden (zaterdag en zondag) de pontjes Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard, Varik-Heerewaarden, Ravenstein-Niftrik, Batenburg-Demen, Pontje Ham, Renkumse Veer, Rhenen-Lienden en Liniepont in de vaart.

De vaartijden zijn zoals gebruikelijk van 10.00 – 18.00 uur. Vanaf 16 juni wordt er tot en met zondag 16 september dagelijks gevaren. Het seizoen 2018 wordt afgesloten met twee weekenden in de maand september. Laatste vaardag zondag 30 september.

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren wordt er extra gevaren. Kijk op uiterwaarde.nl voor het exacte vaarschema.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB (voetveer) en Twitter (voetveren).

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact