Culemborg – de heren Hans Crum en Alex Kwakernaak ondertekenden vandaag het sponsorcontract voor de Liniepont.

 

Crum Autobedrijven is de eerste officiële sponsor uit het bedrijfsleven die deze pont gaat sponsoren. De gemeenten Culemborg, Houten en Vianen stellen de maatschappelijke betrokkenheid van ondernemers uit de gemeenten die zich verbinden aan de pont bijzonder op prijs.

De heer Hans Crum, directeur van Crum Autobedrijven, is voor de komende drie seizoenen verbonden als nieuwe sponsor aan dit succesvolle fiets- en voetveer.

“Wij hebben al jaren een relatie met Uit®waarde en vanuit deze prettige samenwerking hebben wij ervoor gekozen om hun Liniepont initiatief voor de komende drie jaar te ondersteunen. Als bedrijf in de regio zien wij het als onze taak om samen met onze klanten sociaal maatschappelijke initiatief waar mogelijk te omarmen”

Voor informatie en/of eventuele stremmingen kijk op uiterwaarde.nl

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact