De afgelopen maanden is in het recreatiegebied De Meent in Beusichem een speeleiland gemaakt waar kinderen gratis kunnen spelen en zich kunnen uitleven met hun eigen fantasie. 

 

Ouders met kinderen zijn van harte welkom om kennis te maken met deze geweldige “speeltuin”. De officiële opening is op woensdag 23 mei om 15.00 uur op De Meent. Tijdens de opening geeft Gasterij De Meent tot 16.00 uur voor de kinderen een gratis raketijsje of een glas limonade weg.

 

Met boomstammen is op Recreatiegebied De Meent (Beusichem) een uniek avontuurlijk klim- en klauterparadijs gemaakt. Het speeleiland in het water is bereikbaar via het strand, een trekpontje en een mooie loopbrug. Jutterseiland is gratis toegankelijk. Ook kan er vanaf dit seizoen gratis op de Meent geparkeerd worden.

 

Meer informatie: FB: Jutterseiland De Meent.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact