Gastronomisch restaurant Gastrobar Oude Post uit Renkum sponsort het Renkumse veer door ondertekening van het sponsorcontract. Wij zijn trots dat wij zo’n mooi en gerenommeerd restaurant als sponsor hebben van ons Renkumse Veer.

Over Gastrobar Oude Post
De locatie midden in het centrum van Renkum is heel bijzonder voor de familie Bregman, want Hans, de vader van de eigenaars, heeft het grootste deel van zijn arbeidsverleden op deze plek gewerkt. Eerst als baliemedewerker en later als directeur van het postkantoor. Zijn twee zoons zijn nu werkzaam in Gastrobar als gastheer en chef-kok. Chef-kok Frank Bregman is oud-leerling van Michelin-sterren kok Sergio Herman. Gastrobar heeft een Bib Gourmand en een vermelding in de Lekker 500. Robert en Frank hopen met Oude Post, waar gastvrijheid, creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan, een goede indruk te maken en ontvangen gasten graag voor een heerlijke lunch, borrel of diner in hun trendy zaak.

Klik hier om naar de website te gaan.

 

Terug naar de homepage >>

 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact