Datum: zondag 14 april 2019
Tijd: 10.00 – 13.00 uur (officiële opening om 11.00 uur)
Locatie: Recreatiepark De Gouden Ham, Strand Maaslanden Appeltern

Op zondag 14 april 2019 vond de officiële opening plaats van het nieuwe Obstacle MUD RUN parcours. Een parcours bestaande uit 18 obstacles, over een totale lengte van ongeveer 5 kilometer. Uit®waarde heeft dit parcours aangelegd in samenwerking met Riverside. De officiële opening vond plaats om 11.00 uur, voor genodigden en belangstellenden.

Het parcours loopt over het schiereiland van Strand Maaslanden, het terrein van Riverside en het Langeland aan de oevers van de Maas. Het is voor iedereen vrij toegankelijk zodat je, uiteraard op eigen risico, lekker kunt sporten. Vind je 5 km nog een beetje veel dan kun je ook een korter rondje maken van circa 2 km.

Ter gelegenheid van de opening organiseerde Riverside i.s.m. met Diëgo Alblas, sportinstructeur uit Beneden Leeuwen, een wedstrijdrun. Deze startte vanaf 10.00 uur. Het parcours was geschikt voor de gevorderde maar zeker ook voor de beginnende sporter.

Om 11.45 uur en 12.45 uur waren de recreanten aan de beurt. Diëgo Alblas verzorgde een clinic. Iedereen die het leuk vond, van groot tot klein, mocht hieraan deelnemen.

De deelname aan de wedstrijd en de clinic waren geheel gratis!

Directeur Alex Kwakernaak van Uit®waarde hoopt met de aanleg van dit parcours weer een nieuwe doelgroep naar Strand Maaslanden te trekken en een mooie aanvulling voor het gebied te bieden.

 

Terug naar de homepage >>

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact