Op donderdag 27 juni 2019 is in Maasbommel de 100.000e passagier van het Pontje Ham feestelijk overgezet. De gelukkige was de heer Wittenberg uit Oss. Samen met zijn vrouw maakt hij al jarenlang bijzonder graag en vaak gebruik van dit pontje. 

Uit handen van Alex Kwakernaak, directeur Uit®waarde, ontving de heer Wittenberg een Uit®waarde tasje met luxe cadeauartikelen en geschenkbonnen.

Het Pontje Ham vaart inmiddels gedurende 26 jaren in het waterrecreatiegebied De Gouden Ham tussen de Loswal in Maasbommel en het Langeland en is één van de tien toeristische voetveren van Uit®waarde in het Rivierengebied. Het lieflijke Pontje Ham, dat wordt bemand door vrijwilligers, is het eerste pontje dat Uit®waarde in de vaart bracht. De exploitatie wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente West Maas en Waal en sponsoring door een aantal toeristische bedrijven in en rondom de Gouden Ham.

Bekijk voor al het nieuws over onze pontjes  onze Facebookpagina Voetveer Uiterwaarde en Twitter @voetveren.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact