Op woensdag 24 juli zal, omstreeks 11.00 uur, de 100.000e passagier van dit toeristische veer dat vaart over de Maas feestelijk worden overgezet. 

Burgemeester Buijs-Glaudemans van de gemeente Oss en wethouder Derks van de gemeente Wijchen zullen, samen met de heer Kwakernaak (directeur Uit®waarde), deze passagier verwelkomen en in de bloemen zetten.

De pont vaart sinds 2011 over de Maas tussen Ravenstein en Niftrik en is inmiddels niet meer weg te denken in de recreatieve infrastructuur van de regio. Vele wandelaars en fietsers maakten met plezier gebruik van dit fraaie voetveer. Het pontje wordt bemand door uitsluitend vrijwilligers en ondersteund door enkele lokale sponsoren.

Bekijk voor al het nieuws over onze pontjes  onze Facebookpagina Voetveer Uiterwaarde en Twitter @voetveren.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact