Op maandag 28 oktober 2019 zal om 14.00 uur het “Hondenstrand Eiland van Maurik” officieel worden geopend door demissionair wethouder Keller van de gemeente Buren en directeur Kwakernaak van Uit®waarde.
Iedereen met hond is welkom vanaf 14.00 uur om deze opening bij te wonen. Speciaal voor de hond ligt er een leuk speeltje klaar.
In verband met het ontbreken van een door de gemeente Buren aangewezen honden-uitlaatplaats binnen de gemeente heeft Uit®waarde een locatie hiervoor gecreëerd op een gedeelte van het Eiland van Maurik. Honden kunnen hier met hun baasje naar believen rondlopen op het afgezette ruime gedeelte. Plannen zijn er om voor de honden een zogenaamd ‘outdoor fitness parcours’ aan te leggen.
De bruine borden op het recreatiepark Eiland van Maurik verwijzen naar de locatie van het hondenstrand.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact